Hotellinx Cloud_varausjärjestelmä

Hotellinx Cloud sopii kaikille

Hotellinx Cloud -ohjelmisto on kehitetty majoitus- ja matkailualaa varten. Ohjelmiston kehityksessä on huomioitu alan erityyppisten yritysten, kuten hotellien ja ravintoloiden, kylpylä-, kuntoutus- ja kokouspaikkojen, mökkikylien ja muiden tarpeet.

Hotellinx Cloud on skaalautuva ja joustava ja sopii eri kokoisille yrityksille - ratkaisuja löytyy sekä pienen huonemäärän hotellille tai motellille että huonemäärältään isolle ketjulle, joka haluaa kaikki hotellit kattavan, keskitetyn ratkaisun.

Hotellinx Cloudissa kaikki samassa

Hotellinx Cloudin vahvuuksiin kuuluu kyky hallita hotellin, ravintolan ja myös muiden osastojen toiminnot sekä kaiken tyyppiset varaukset samassa paketissa, ja ohjelmisto sopii tämän takia erityisen hyvin organisaatioille, jotka tarjoavat asiakkailleen majoituksen lisäksi myös muita palveluja.

Yksi järjestelmä kaikille osastoille on kustannustehokkaampi ratkaisu, kuin erilliset järjestelmät. Se on halvempi hankkia, ottaa käyttöön ja ylläpitää sekä nopeampi oppia. Lisäksi sama henkilö voi hoitaa paljon eri tehtäviä, luettavia ja verrattavia raportteja on vähemmän, ja integraatiot eri järjestelmien välillä voidaan minimoida.

Front Office

Front Office tarjoaa tehokkaan ja monipuolisen työkalun hotellin vastaanoton ja myynnin päivittäiseen työskentelyyn. Kun huoneet, kokoustilat, aktiviteetit, kylpylähoidot, ravintolapöydät sekä kaikki muu seurantaa vaativa on samassa järjestelmässä, mitä muuta tarvitset?

Hotellinx Cloud helpottaa arkea

Vieraasi saavat parempaa palvelua, kun asiakkaan tiedot näkee kätevästi yhdestä järjestelmästä. Vieraat voivat myös checkata sisään/ulos ja maksaa laskunsa missä tahansa palvelupisteessä vastaanotosta ravintolaan. Hotellinx Cloudilla yksi virkailija voi hoitaa kaikki nämä tehtävät yhdessä pisteessä samalla ohjelmalla.

Henkilökunnallasi on aina kokonaiskuva kaikista varauksista ja aktiviteeteista sekä tarvittavat työkalut tarjota ensiluokkaista palvelua. Ravintolapöydän tai kokoustilan varaaminen on helppoa kenelle tahansa, joka osaa tehdä huonevarauksen. Hotelliketjussa seuraavan majoitusvarauksen tai ravintolavarauksen tekeminen on mutkatonta, silloinkin kun se koskee toista hotellia. Kaiken tämän hoidat kätevästi ja helposti Hotellinx Cloud Front Officessa.

Kassajärjestelmä

Hotellinx Cloudiin kuuluu oma Point of Sales - kassajärjestelmä, joka sopii ravintolalle ja baarille, mutta myös esimerkiksi kylpylälle tai lahjatavarakaupalle. Kassajärjestelmällä voit myydä suoraan huonelaskuille, selailla vieraita ja jopa checkata vieraita ulos mistä tahansa myyntipisteestä. Useita eri ravintoloita, baareja ja muita myyntipisteitä voidaan hallita samassa järjestelmässä ja varastovalvonta monivarastotoiminnolla on saatavilla optiona. Kaikkien osastojen myynnit näkyvät yhdellä myyntiraportilla.

Kassajärjestelmä osa hotellijärjestelmää

Ravintolassa voi selailla hotellivieraita ja myynti huonelaskulle tapahtuu suoraan, ei erillisen, monimutkaisen integraation kautta, kun kassajärjestelmä on osa hotellijärjestelmää. Tämä helpottaa ravintolan työtä ja poistaa myös ongelmat, jotka johtuvat siitä, että siirretyt myynnit näkyvät sekä hotellin että ravintolan myynnissä.

Huonelaskujen lisäksi Hotellinx Cloud -kassajärjestelmässä voidaan käsitellä rajaton määrä eri tyyppisiä tilejä, esimerkiksi ravintolan pöytiä, baarin tilejä ja kylpylän tilejä. Yritystilejä voidaan kytkeä Hotellinx Cloudin asiakasrekisteriin ja myös laskutusta voidaan tehdä suoraan kassajärjestelmästä.

Internet-varaukset ja yhteys varauskanaviin

Hotellinx internet-varausmoduuli NetReservations tuo varaukset järjestelmään suoraan hotellin omilta verkkosivuilta. NetReservations ottaa saatavuudet ja hinnat suoraan Hotellinxistä ja lisää varaukset suoraan Hotellinxiin. Huoneiden lisäksi asiakkaat voivat tässä varausjärjestelmässä varata myös muita kapasiteetteja ja palveluja, esimerkiksi ravintolapöytiä, kokoustiloja, aktiviteetteja ja hoitoja. NetReservations toimii myös mobiililaitteilla.

Varauskanavaintegraatiosta käytännön etuja

Saatavilla on myös yhteyksiä muihin internet-varausjärjestelmiin ja channel management -järjestelmiin, esim. Expedia/Hotels.com, Booking.com, SiteMinder, Availpro. Uusia integraatioita kehitetään koko ajan. Integraatio säästää aikaa, rahaa ja estää virheitä. Lisäksi se varmistaa, että hotellisi on saatavilla eri kanavien kautta niin kauan, kuin vapaita huoneita on myytävissä.

Hotelliketjuasiakkailla Hotellinxin oman Internet-varausjärjestelmän voi asentaa niin, että siinä näkyy ketjun kaikki hotellit, tai niin, että jokaisella hotellilla on oma Internet-varausjärjestelmä. Integraatiot muihin Internet-varausjärjestelmiin ja kanaviin voi olla niin ikään ketjutasoisia tai hotellitasoisia.

Kokeile Internet-varausjärjestelmää tästä!

Housekeeping-työkalu

Hotellinx Cloudin Housekeeping -työkalu on kehitetty siivous- ja huoltotehtävien hallintaan. Järjestelmä kertoo kerroshoidolle huoneiden statuksen ja päivittää muutokset ajantasaisesti.

Housekeeping pitää siivoustoimet ajan tasalla

Työkalu sopii tableteille, puhelimille ja työasemille ja on tarkoitettu siivoojille, huoltomiehille ja vastaanotolle. Housekeeping-työkalun käyttö on hyvin helppoa ja käytännön etuja on monia - säästät aikaa, ja turhia soittoja ei tarvitse tehdä. Vastaanotto ei lähetä myöskään asiakkaita likaisiin huoneisiin, koska järjestelmän avulla vastaanotto pysyy ajantasalla siivouksen etenemisestä.

Edullinen ja selkeä hinnoittelu

Hotellinx Cloud toimitetaan edulliseen kiinteään kuukausihintaan pilvipalveluna, jossa tietokannat ja serverit ovat valmiina. Ohjelman käyttöönotto on todella helppoa.

Mikäli haluat käyttää omaa serveriä, voit tiedustella tarkempia yksityiskohtia osoitteessa sales(at)hotellinx.com. Korvaa osoitteessa (at) @-merkillä.

Kerro tarpeesi, niin annamme yksityiskohtaisen tarjouksen!

Task Management - Tehtävienhallinta

Hotellinx Cloudin Task Management -työkalu on tarkoitettu sisäiseen kommunikaatioon sekä työtehtävien ja tehtäväkokonaisuuksien hallintaan.

Tehtävät, ajankäyttö ja dokumentit hallintaan

Työkalulla hallitset työntekijöiden ajankäyttöä ja tehtäviä tehokkaasti. Saat tallennettua myös esimerkiksi kaikki yrityksen tärkeät dokumentit oikeiden asiakokonaisuuksien yhteyteen, josta jokainen käyttäjä löytää ne aina ajantasaisina.

Kokeile uutta Hotellinx Cloud -ohjelmistoa!

Kokeilemalla uutta Hotellinx Cloudia voit tutustua ohjelmiston eri toimintoihin. Voit kokeilla esimerkiksi varausten tekemistä ja hallinnointia, myyntiä huonelaskulle, siivous- ja ylläpitotehtäviin tarkoitettua Housekeeping-työkalua sekä sisäiseen tehtävien hallintaan tarkoitettua Task-toimintoa. Voit myös tarkastella erilaisia raportteja. Kokeiluversiossa on rajoitettu toiminnallisuus.

Mikäli haluat kokeilla Hotellinx Cloudia, olethan yhteydessä sähköpostitse
sales(at)hotellinx.com
. Kirjoita viestiin yhteystietosi ja sopiva aika, jolloin voimme tavoitella sinua. Annamme samalla pikaopastuksen ja saat ohjelman käyttöösi muutamalla klikkauksella. Vastaamme sinulle mahdollisimman pian!

Hotellinx Cloud_varausjärjestelmä

Interested? Please contact us for a demonstration or access to a trial version.